TEŞEKKÜR

Okulumuz 6 Şubat 20223 tarihinde yaşanan Pazarcık-Elbistan depremleriyle ağır hasar gördüğünden okulumuzun 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2.döneminde Şehit Raşit Ercan İlk-Ortaokulunda eğitim öğretime devam etmesi kararlaştırılmıştır. Bu süreçte, Eti-Krom sosyal tesislerinde ve Yarımca'da ikamet eden öğrencilerimizin okula geliş-gidişleri problem olmuş, öğrencilerimize servis sağlamak için Kovancılar Belediye Başkanı Sayın Hacı AKPINAR aracılığıyla Eti-Krom A. Ş. Yönetimiyle görüşülmüş, öğrencilerimizin, taşıma ihalesi yapılana kadar Eti-Krom A.Ş'nin sağladığı araçlarla taşınması sağlanmıştır. Çabalarından dolayı Kovancılar Belediye Başkanı Sayın Hacı AKPINAR'a ve öğrencilerimizin okula taşınmasını sağlayan YILMADEN ETİ-KROM A.Ş. Genel Müdürü Sıddık BAŞKAN a ve Eti Krom A.Ş. ailesine teşekkür ederiz.

09.03.2023 120